Veendrenkstof voor dieren

Gepubliceerd op 7 augustus 2024 om 00:31

Living foods

Veendrenkstof is een modderige substantie en een 100% natuurlijk product dat zich inmiddels al ruim 30 jaar heeft bewezen.
'Living foods' wordt het ook wel genoemd, omdat dit gefermenteerde bodemleven met natuurlijk kiezelzuur en huminezuren rijk is aan enzymen en gunstige bio-actieve stoffen.

Sanofor Veendrenkstof is de gezonde aanvulling voor honden, katten, paarden en boerderijdieren, zoals koeien, schapen, geiten, ezels, kippen, vogels, konijnen en knaagdieren.

  • Wij geven Sanofor Veendrenkstof vooral voor de darmflora, de huid en vacht, goed pigment, sterke nagels en de weerstand.
  • Ter aanvulling van natuurlijke mineralen, spoorelementen en de prebiotische eigenschappen.
  • Als onderdeel van het natuurlijk rauwe dieet van onze honden.
  • Heeft een positieve invloed op de spijsvertering bij paarden en andere hoefdieren.
  • Ook voor kippen in de winter, tijdens de rui en broedsheid een aanrader!
    Schaf het dan aan voordat de strenge koude intreedt, want veendrenkstof verzenden we niet in geval van vorst.

 


Wat is de samenstelling van Sanofor Veendrenkstof?

Veendrenk bestaat uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, kruiden, grassen en vruchten. Het is een subfossiel veen dat in een gebied in Oostenrijk vele meters onder het aardoppervlak wordt gewonnen en zo'n 7000 jaar geleden is ontstaan. Onder invloed van leem, zand, gesteente en water is er een inwerking van natuurlijke verteringsprocessen op de plantenresten ontstaan. Veendrenkstof is een praktisch kiemvrije substantie met een heilzame werking voor dieren.

De blubberachtige vloeistof bevat natuurlijke minerale bestanddelen, waaronder plantaardig ijzer, silicium en huminezuur. Ook bevat veendrenkstof plantaardig mangaan, koper, zink, zwavel en andere sporenelementen. 


Het is niet voor niets dat we sinds 2003 zeer goede ervaringen hebben met Sanofor Veendrenkstof voor onze eigen dieren en dit zuivere natuurproduct ook graag adviseren aan onze klanten. 

Je hebt er maar weinig van nodig en veel dieren hebben er baat bij!

 

Geschreven op 23 maart 2024 door Sandra Hoogendoorn-Willemse
TCM natuurgeneeskundig therapeut en gespecialiseerd voedingstherapeut
bij Botanisch in Balans holistische praktijk en Natuurproducten voor mens en dier
https://www.botanischinbalans.nl/


© All rights reserved
Deze blog is uitsluitend bedoeld als achtergrondinformatie en geeft de mening en ervaring van de blogger weer.
Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De informatie is uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en vervangt niet het advies van dierenarts of therapeut.